Industri

AEO har lange tradisjoner med å levere drift- og vedlikeholds produkter (DVP®) til norsk Industri, som for eksempel: Mekanisk industri, prosessindustri, smelteverk, næringsmiddel transport, e-verk mm. Som leverandør til industrien har vi de nødvendige godkjenninger som bla Miljøfyrtårn, TransQ, Sellicha.

DVP sortiment
AEO tilbyr et bredt Sortiment mot Industrien som er tilpasset behovene innen miljø, sikkerhet og kvalitet. Sortimentet er samlet i en AEO DVP katalog der vi har definert ett sortiment fra våre merkevareleverandører på ca 20.000 produkter. I tillegg kan vi skreddersy sortiment for kunden etter behov ut i fra ett sortiment på mer enn 1 million varer fra våre leverandører.

Integrerte Forsynings Tjenester IFT®
For våre største Industrikunder tilbys Integrerte Forsynings Tjenester (IFT®).  Dette konseptet skreddersy logistikk løsningene for våre kunder i ett tett partnerskap. Vi tilbyr også IBX løsninger for industrikunder som måtte ønske det. I tillegg har vi nettbutikk og Punch Out løsning for elektroniske bestillinger. Vi tilbyr også i konseptet lager/verksted løsning der vi merker opp lageret med strekkoder, og man benytter håndterminaler for å bestille på det definerte kundelager sortimentet mot AEO.

AEO produkt spesialiteter mot Industrien

  • Sveisemaskiner og tilsett fra Lincoln Electric
  • Arbeidstøy, arbeidssko, hansker og verneutstyr
  • Verneutstyr fra 3M
  • Bolter og muttere fra Arvid Nilsson Norge
  • Stålslanger fra Berghøfer
  • Sirkel og båndsager fra Thomas

Ta kontakt med nærmeste AEO forretning for en presentasjon.


Se bransjekonsept...